mandag 28. april 2014

Påskehelgen

Det har vært utrolig koselig med "besøk" noen dager!

Mamma, pappa og Cora kom frem på ettermiddagen på torsdag, etter en liten kjøretur fra Hønefoss. Enkelte litt trøtte, andre litt rastløse ;) Jeg og Wilma syntes det var veldig greit med en rolig dag, og forholdt oss i ro med unntak av den lille turen for å hente besøket vårt. Og mat. Pulken ble fylt til randen med masse digg!!Fredag spiste vi en god frokost, før vi spente på oss skia og tok en tur ut i det som ble riktig så fint vær. Gikk litt rundt i området og prøvde å finne ut av hvor jeg kunne gå videre. Noen dype elveleier/juv som er vanskelige å krysse rundt her. Men det løser seg nok. 


Gravde oss en fin lunsjgrop og tente bål på formiddagen, og kosa oss skikkelig. Mamma hadde fiksa "toast" med karbis, som vi varmet på bålet, appelsin, sjokolade og kaffe (kokt på bålet). Kos! Da vi kom tilbake til hytta satt vi ute i solveggen og nøt freden og roen. Og en skikkelig saftig og god sjokoladekake som a mor hadde tatt med hjemmefra. Og solo. Det blir ikke påske uten solo! Fredfull frøken :)

På kvelden inntok vi et bedre måltid med litt godt i glasset attåt, og smågodt og sjokolade til dessert. Hundene fikk middagsrester i maten, noe Wilma satt stor pris på.

Lørdag var vi ikke like heldige med været. Det var heller grått og regnet litt innimellom. Pappa og jeg tok en tur til Verdalen for å fikse litt diverse av utstyr. Har fått tak i enda en skrue til draget, i tilfelle det ryker igjen. Nye kortfeller, ullsokker, øyedråper (det ene øyet mitt var veldig irritert på torsdag. Det har gått over nå, men kjekt å ha noe om det kommer tilbake), og en ny bukse. Litt unødvendig, da jeg kjøpte en ganske lik en i Selbu, men denne er så fiiiin! Blå Falketind fra Norrøna :D Kjøpte med litt mer mat som jeg skal ha med videre også. Alle polarbrødene jeg hadde fra forrige depot har mugget. Ser at jeg får en utfordring i å finne noe som holder, nå som det blir varmere. 

Ettermiddagen og kvelden gikk med til mer mat og godis, skravling og påskequiz :) Kjempekoselig!


Sjarmerende kar det her ;)

Søndag morgen spise vi frokost, før vi begynte å pakke sammen tingene våre. Jeg gikk og surret med mitt, mens mamma og pappa fikset hytta også. Tror ikke hytta har vært så rein på lenge :p

Vemodig å si ha det til mamma og pappa etter en så koselig heldig sammen. Plutselig følte jeg meg ganske ensom. Har vært på tur i nesten to måneder nå, uten å være i nærheten av å føle meg så ensom. Men det er vel sånn det blir når man har hatt selskap og kost seg sammen med de man er glad i. 

Da jeg syntes litt synd på meg selv som plutselig var blitt så ensom, bestemte jeg meg for å bli på hytta en natt til :p det fristet så altfor lite å rusle videre. Fikk sett litt på veien videre da. Og spist opp restene av smågodtet. Og begynt på bok nummer to av Game Of Thrones-bøkene. Så dagen gikk, selv uten å fortsette :p

3 kommentarer:

 1. Hei Lene, har du lengde og diameter til skruen til draget? Har samme drag og kunne tenke meg å skaffe en reserveskrue men tørr ikke å begynne å skrue den ut for å ta mål...
  God tur videre og takk for at man kan følge dere her på bloggen :-) Veldig spennende og inspirerende :-)
  Eva

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann Eva:)
   Det er nok lurt å ha med en reserveskrue ja! Mener diameteren er 4 mm og lengde rundt 3 cm. Et tips fra faren min er å bruke en skrue som ikke har gjenger på midten, men bare på siden der du fester mutteren. Da skal den visst være sterkere. Men om du har med et par ekstra skruer på tur, burde det holde uansett.
   Koselig å høre at det er alright å følge med. Prøver å få med litt av alle sidene ved turen, ikke bare at det er mye flott natur på veien. Kommer snart noen flere oppdateringer, så lenge jeg har nettverk som strekker til;)
   Lene

   Slett
 2. Hei Lene, tusen takk for tipsene med skruen ! :-)
  Har nå sommer og høst til å ordne med dette siden pulksesongen ble avsluttet 2 dager siden... :-(
  Jeg synes blogger hvor det kommer frem forskjellige sidene av turene er de beste :-) Så her er det spennende lesing, fine bilder og info om ting som kan oppstå på tur som man ikke kommer på før det har skjedd til noen. Er spent på hvordan det blir videre nordover med turen din! :-) Ha en god tur nordover ! Eva

  SvarSlett