mandag 28. april 2014

16.4 Bellingstua til Bringsåsen

Til tross for at en er, eller i hvertfall liksom skal være, ung og sprek, kjennes gårsdagen på kroppen. Venstre hånd og ryggen syntes ikke noe særlig om gårsdagens pulkdraing. Men det ordner seg. 

Vær, føre og utstyr var heldigvis på vår side i dag. Ikke noe nedbør. Ingen snø som kladdet seg under skiene eller pulken. Ikke noe utstyr som takket for seg. Hadde scooterspor å gå i til å begynne med og mot slutten også. Veldig kjekt for Wilma, da hun ikke detter like mye gjennom. 

Tror vi krysset et ulvespor i dag. Ganske ferske. Det snødde en del i går, men det var ikke noe snø i disse sporene. Ingen skispor e.l. som tydet på at det var en hund i følge med et menneske. Så ut som hundespor, men de var mye større enn Wilma sine spor, og Wilma er jo ganske stor. Wilma dro veldig på sporene også. Det er utrolig hvor sterk den makelige frøkna blir, bare hun får ferten av noe interresant. 

Etter litt trasking på bar vei og et forsøk så en snarei, som ble en omvei, fant jeg fram til Bringsåsen. Det er ei DNT-hytte noen mil øst for Verdalen. Skal møte mamma og pappa her i morgen, og så skal de være her med Wilma og meg til søndag. Gleder meg veldig! 

Nå har jeg fått god fyr i ovnen, og stua er full av utstyr som må tørkes. Etter noen våte dager vil det si mesteparten av utstyret som er med. Kjekt å få det unna før mamma og pappa, og eventuelt noen flere på påsketur, kommer i morgen. 

Ca. 24 km

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar