lørdag 5. april 2014

4.4 Fjellbu til Ledalsbua

Mamma har skrevet små hilsener/beskjeder på noen av frokostene mine. I dag kunne ikke beskjeden stemt særlig mye bedre 😊

Våknet tidlig og kjente meg ganske pigg. Etter en grå og sur dag i går, var også finværet tilbake for fullt. Sola skinte og det var ikke en sky å se på himmelen. 

Formen er så godt som bra og sola er tilbake igjen - happy happy happy!

Da det nærmet seg lunsjtider ble det så varmt at jeg kunne droppe både jakke og ulltrøye, og gå i bare sportsbh. Ulltrøya kom likevel på igjen i lunsjen, da jeg ikke har planer om å få tilbake feberen. Da jeg spise lunsj kom det en fjelloppsynsmann kjørende på scooter. Han var ute for å spore jerv. Pratet litt med han om rutevalget mitt videre. Han synes jeg hadde valgt en rute med mye stigning, og mente jeg fikk en lettere og like fin tur om jeg fulgte elva og myrene oppover i stedet. Og da han skulle samme veien fikk vi jo scooterspor å gå i også. OG det var enda ei koselig åpen bu i samme retning, så da kunne vi jo campe der for natta, mente han. Og som kjentmann i området veit han jo hva han prater om, så da gjorde vi som han sa vi. Så da blei det hytte på oss i natt også. 

Det smakte med middag da vi kom fram til Ledalsbua. Ikke bare var jeg skrubbsulten, men det ble favorittmiddagen så langt også; pølsegryte :D og ostepopp til dessert! Og så tidlig kvelden. Formen er visst ikke helt på toppnivå enda. 

Ca. 23,5 km

1 kommentar: