tirsdag 25. mars 2014

23.3 Grøndalen v/Maribua til Reinheim

Det er fare for at vi blir bortskjemt med fint vær nå ser det ut til. Våknet til skyfri himmel og nesten ingen vind. Herlig! Vest for oss hadde vi utsikt til noen ganske kule topper, blant annet Storstygge Svånåtinden. Var forholdsvis kjapt ute av campen; klokka viste 8.30 da vi begynte å gå. 


Maribu

Litt seig stigning til å begynne med. Måtte gå mer rett opp enn planlagt, da det var lite snø ellers, og litt mer kupert enn det som vises på kartet. Men det gikk fint. Kom oss opp, og derifra og til Reinheim var det stort sett flatt eller nedover. Været skiftet litt da vi kom på "toppen". Det skyet til og kom litt snø og vind. Spiste lunsj i le av en snøskavl ved Snøheim. Innen vi nådde nedoverbakkene kom imidlertid solen fram igjen, og vel framme ved Reinheim kl. 13.30 ble det litt mer lunsj og en kanelsnurr i solveggen. Kan ikke få takket min kjære mor nok for at hun sendte med litt bakevarer i depotet 😁❤️ 

Nam!

Kos i solveggen

Hadde trodd vi skulle bli aleine på hytta siden det er søndag, men det ble vi ikke. Fire studenter fra Evenstad som tok seg en svipptur inn til Reinheim, med samme planer som meg for morgendagen; topptur til Snøhetta. De hadde med seg tre hunder også, så da fikk både Wilma og jeg litt selskap. Veldig hyggelig! Det er vel faktisk også de første nordmennene jeg har møtt på så langt?!


12 km

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar