tirsdag 4. mars 2014

1.3 Nedsta Bjørnavatnet til Bjornesfjorden

Også i dag kom vi oss senere av gårde enn planlagt pga brenneren. Fikk den i gang nok til at vi fikk smeltet snø til drikke og frokost, men den brenner absolutt ikke som den burde. 

På den positive siden var været helmaks på begynnelsen av dagen. Vi så faktisk sol og blå himmel! Det forsvant imidlertid etterhvert det og tok med seg noe av sikten, men det var ikke like ille som det har vært til tider. 

Måtte opp en litt drøy stigning, fra Skyttarfossen til Blånuttjønnane, men vi kom oss greit opp. Jeg dro og Adrian dyttet. Wilma vimset litt hit og dit :p Synes alltid det er litt komisk når folk tenker at Wilma er kjekk å ha som drahjelp. Om hun dra en vei er det i hvertfall ikke den veien vi skal. Men jeg synes fremdeles det er veldig hyggelig å ha henne med på tur! Da vi våknet i dag tidlig gjorde hun noe veldig rart med snuten, type dro overleppene opp sånn at alle tenne vistes. Jeg syntes det så ut som hun smilte veldig til oss, Adrian syntes det så ut som om hun gjorde en typisk trøtt i trynet-grimase. Uansett så var det ganske moro å se. 

Campen i dag ble på ei myr ved Bjornesfjorden. Da hadde vi gått i mange timer og var klare for å legge oss i soveposene og spise litt ordentlig. Vi er litt for dårlige til å spise og drikke i løpet av dagen, så om kveldene er det bare å få i seg det en kan. Varm middag blir fort dagens høydepunkt. Skuffelsen ble deretter når vi ikke fikk til brenneren. Den hadde bare bestemt seg for å gi helt opp. Ble sånn rimelig irriterte da! Løsningen ble å spise havrebomber, polarbrød, nøtter, potetskruer, hockeypucker.. Lå i soveposene våre, med vannflasker fylt med snø for å smelte vann til neste dag, maste på hverandre om å spise noe, og hatet livet bittelitt. Må få gjort noe med den brenneren før jeg fortsetter fra Ustaoset!

Ca. 25 km

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar