torsdag 5. juni 2014

4.6 Bjerkvik til Fossbakken

Har fått testet ut hvordan det går med sykkelen i motbakkene i dag. Hadde først 300 høydemeter opp, så 100 ned, for deretter å ta 200 til opp. Det gikk overraskende bra. Wilma var med og gikk en del ved siden av sykkelen i oppover'n, og slappet av i buret ellers. 


Veldig varmt opp bakkene, men godt fornøyd med løsningen! 

Sykkel selfie 😎

Hadde planer om å telte på Gratangsfjellet ved et vann. Fiske litt og sånt. Der var det snø og is på vannet. Tynn is, men fortsatt, is. Det er juni for søren! 

Syklet videre til Fossbakken. Der skulle det være en campingplass, det var det ikke. Ikke en som jeg klarte å finne i hvertfall :p Så vi fortsatte i retning Sjøvegan. Så noen folk som var ute i gårdsplassen sin rett etter, så jeg stoppet og spurte om de visste om et sted det gikk an å telte i nærheten. Endte med at vi campet i hagen deres. Har ikke teltet i en hage siden jeg var liten, så det var jo litt arti :p 

Det ble en veldig rolig ettermiddag. Det var ennå varmere i dag enn i går. Skal ikke klage på at det er fint vær, men hadde ikke trengt å være såå varmt da. 

Gikk en liten tur på kvelden når det ble litt kjøligere. Tydelig at Wilma synes det var fint, for hun skulle leke hele veien. Moro! 

26 km på sykkel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar