mandag 23. juni 2014

20.6 Lyngseidet til Klavenes

Tok turen innom sykkelbutikken i dag tidlig, men måtte dra videre uten stort hell. De felgene de hadde der var uheldigvis litt for breie til å passe på vogna. Så da er alternativet å ringe til en sportsbutikk i Alta og få dem til å spesialbestille felger. Vi får se hva jeg gjør. 

På ferja over til Olderdalen møtte vi på noen italienere som syntes Wilma var såå fin. Alltid like koselig å høre! Og jeg må jo si meg enig med dem :p

Syklet ikke så altfor langt i dag. Nok en regnfull dag, og veldig kaldt! Kan faktisk ikke huske at jeg frøys så mye i vinter, til tross for at jeg har nett de samme klæra. 

Møtte på noen veldig hyggelige bobilturister fra Tyskland i dag. Jeg fikk kaffe og jordbær, og Wilma fikk salamipølse. Og jordbær :p Også var det selvsagt enda triveligere å prate med dem!


Campet ved en rasteplass. Da hadde jeg tilgang til en do med tak over hodet. Tak over hodet er å sette pris på når det bøtter ned ute. 

Middagen i dag ble blomkålsuppe med baconbiter i og flatbrød ved siden av. Det var faktisk skikkelig digg! Og varmt! Ikke minst varmt. 

35 km

1 kommentar:

 1. hallo lene og wilma. vi har i god erinnering det dag.
  Jeg vil gjerne skriver mere og spörre mere.
  May be be you will like to kontakt de tyske BobilJordbaerturister by mail.
  christianrueggen@gmx.de
  greatings and congragulation

  SvarSlett